GÅRDSMAT FRA HJERTET I NORGE

I Gårdsmat fra hjertet av Norge ønsker jeg sammen med Charlotte Holberg Sveinsen å slå et slag for de gode, norske mattradisjonene, synliggjøre tapte matskatter, og vise hvordan den reale norske maten alltid har vært innovativ. Liker du norsk, kortreist mat og ujålete oppskrifter, da vil du like denne boka.

«Finner matskattene … en omfattende presentasjon av lokale mattradisjoner… for dem som ønsker å bli bedre kjent med de nesten glemte matskattene.»

TERNINGKAST 6, Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad, 08.09.2020

«Gi «Gårdsmat» til enhver som hevder at norsk mat er kjedelig… Kokeboka er fylt til randen med kunnskap og tradisjon, og er skrevet på en lettfattelig måte som oppleves som overraskende moderne og spenstig. Her har du en skikkelig genuin og frisk kokebok, sprekkfull av smak, kjærlighet og nærhet til norsk natur og matkultur.»

Miriam Folland, nrk.no, 02.10.2020

Du kan kjøpe boka her.