Spaghetteria

Foto: Helle Øder Valebrokk

Spaghetteria handler om én ting, pasta! Restauranten er min andre italienske restaurant sammen med Dag Tjersland, denne gangen også i partnerskap med familien Blandino. Katya Blandino er kjøkkensjef, hennes søster Marika er hovmester og mora Natalina jobber når hun orker, og lager lolli og annen håndlaget pasta. Ellers er all pastaen vår – også de glutenfrie variantene – laget på huset.

Siden Katya er fra Modica på Sicilia, der familien drev restaurant i mage år, er flere av rettene søritalienske, men vi setter også vår stolthet i å servere flere klassikere fra andre deler av landet, som ragù bolognese, romersk carbonara og spaghetti con polpette fra Campania.

https://www.spaghetteria.org/

Foto: Helle Øder Valebrokk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s