Gå til innhold Meny

Sidekolonnen
  • ENGLISH
  • KONTAKT
  • OM MEG
  • BØKER
  • PROSJEKTER
  • OPPSKRIFTER

BRENT PURRE FRA YLAJALI

av Andreas ViestadPublisert den 30 april, 20161 mai, 2016

Del:

  • Klikk for å dele på Facebook (Åpnes i et nytt vindu)
  • Klikk for å dele på Twitter (Åpnes i et nytt vindu)
  • Klikk for å dele på Pinterest (Åpnes i et nytt vindu)
  • Klikk for å e-poste dette til en venn (Åpnes i et nytt vindu)
  • Klikk for å skrive ut (Åpnes i et nytt vindu)
Publisert under DAGBLADET, Det beste jeg vet, Grønt, GRILL, Mat

Publisert av Andreas Viestad

Vis alle innlegg av Andreas Viestad

Innleggsnavigasjon

Forrige GRØNNE ASPARGES
Neste DN.NO – BYEN ER BERGEN

Kategorier

Skriv din epostadresse for å motta nye oppskrifter og innlegg på epost.

INSTAGRAM

Crow drink! Dark rum, ginger syrup, dark sherry - and crow blood @byfolkaherfra @agnesheyerdahl
Corvus corone, with a guanciale crown @byfolkaherfra
Today’s dinner - corn crow, corvus corone
If there is something to rejoyce about in these miserable times, it is that shellfish are at their best. For a few precious minutes, there is nothing but this lobster. ⁠⠀

Nylige innlegg

  • Spiser. Reiser. Skriver. 7 desember, 2020
  • MATPROSJEKTET RINGSAKER OG BEDRE HVERDAGSMAT 16 november, 2020
  • UNDER 16 november, 2020
  • VIESTAD I SPIND 16 november, 2020
  • SØR-AFRIKA 8 november, 2020
  • RESTAURANT SALOME 8 november, 2020
  • My facebook profile
  • My Instagram Profile
Et WordPress.com-nettsted.
Topp

SØK

OM MEG

Spiser, reiser, skriver
loading Avbryt
E-post ble ikke sendt - Sjekk dine e-postadresser!
E-postsjekk mislyktes, vennligst prøv igjen
Beklager, ditt nettsted kan ikke dele innlegg via e-post.