FORLAGSLIV – SNAKK OM BÆREKRAFTIG KJØTTFORBRUK

Forlagsliv ble med på partering av griser fra Strandheim:

«Snakk om bærekraftig kjøttforbruk! Frittgående heldiggriser under kniven hos Andreas Viestad

Jeg var tilbake i min barndoms grønne dal der jeg sto i vakkert høstvær og fulgte med på parteringen av to heldiggriser fra Strandheim på Nærsnes. Skrottene var bragt til 1700-tallsgården Geitmyra, midt i byen; Nå et populært matkultursenter for barn, etablert og drevet av Andreas Viestad og hans gode hjelpere. Og det var Andreas som med stø hånd førte den den lynskarpe kniven ved slakterbenken på det sjarmerende gårdstunet, assistert av blant andre griserøkterne fra Nærsnestangen, som fortalte om utegissenes griseheldige, frittgående strandliv ved Oslofjorden, der de lykkelige hadde fått snuse, grave, rote og rusle helt frem til de dagen før intetanende ble hjulpet over til de evige jaktmarker.»

Les hele saken her: http://www.forlagsliv.no/inspirasjonoginnsikt/2015/10/29/baerekraftig-kjottproduksjon/.
Foto: Mette Randem.

GRIS-Vegard-Kristiansen-Åsnesgris3-1-e1446112895904-1024x683