EN BIT AV NORGE / NEW SCANDINAVIAN COOKING

Siden 2003 har jeg fått lov å reise Norge rundt med TV-programmet New Scandinavian Cooking/En bit av Norge. Det har blitt til ni sesonger vist i over 50 land.

På reisene har jeg smakt, kokt og stekt, og møtt mennesker som brenner for mat. For meg handler det ikke bare om hvordan maten lages. Det handler om å oppleve tradisjon, kultur og livsstil. I programmet har jeg fått lov å formidle kunnskap om maten vi spiser og hvorfor vi spiser som vi gjør. Ikke bare det vi spiser i dag, men også hva Nordmenn har spist i tidligere tider. For jeg tror vi har mye å lære av dem som levde av å dyrke åkeren, sanke i fjæra og høste i skogen. Mitt mål er å inspirere andre til at matlaging alltid skal være gøy, enkelt og godt. Samtidig som maten kan være en nøkkel til å forstå hvor vi kommer fra.

http://www.newscancook.com/uncategorized/andreas-viestad/